Hörmann Ipari kapuk

Szerző: | dec 21, 2022 | Ipari Megoldások | 0 hozzászólás

A szekcionált kapuk programja egyedülállóan széles

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak. A 50-es sorozat kapui széleskörű választékkal, esztétikus külső  megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek. A Compact szekcionált kapuk ideális megoldást jelentenek az üveghomlokzatos és bevilágító kupolás, világos csarnokok lezárására, hiszen  az egyes lamellákat a szemöldök mögött függőlegesen állítva egymás mögé gyűjtik.

További információt a mellékelt prospektusban, valamint a beépítési adatoknál talál.

A legmagasabb fokú karcállóság

A DURATEC műanyag üvegezéssel ellátott kapuk dacolnak a durva ipari környezetben jelentkező erős igénybevétellel és tartósan megőrzik tiszta átlátszóságukat. A speciális, autófényszóróminőségű felületbevonat tartósan megvédi az ablakot a karcolásoktól és tisztítási nyomoktól.

A DURATEC tiszta átláthatóságú, műanyag üvegezést felár nélkül, alapkivitelben szállítjuk az összes szekcionált kaputípushoz – csak a Hörmann-nál.

 

Hatékony hőszigetelés

ThermoFrame

A fűtött csarnokokhoz jól szigetelt ipari szekcionált kapuk szükségesek. A Hörmann ipari szekcionált kapuk, a tok és a falazat hőhídmentes kapcsolatához, opcionálisan ThermoFrame tokkerettel is kaphatók. Kiegészítésként a kapu mindkét oldalán ajakos tömítések, a szemöldök részén pedig egy duplatömítés véd a hő- ill. „hideg”-veszeteség ellen. Így a hőszigetelés akár 21 %-kal is növelhető.

 

Praktikus megoldások

Személybejáró-ajtó alacsony küszöbbel

A személyi átjárás megkönnyítését szolgálja az extralapos nemesacél küszöbbel felszerelt személybejáró-ajtó. 5510 mm-es kapuszélességig a küszöb középen csak 10 mm, a peremeknél 5 mm magas. A megbotlás kockázata emiatt egyértelműen kisebb, a kerekekkel való áthajtás könnyebb. Meghatározott körülmények között a Hörmann alacsony küszöbös személybejáró-ajtója menekülőajtóként és akadálymentes építéshez is használható.

Érintkezés nélküli kapuellenőrzés

Rámpakiegyenlítők billenőlappal vagy kitolónyelvvel

A teherautó platója és a rakodórámpa közti távolság kiegyenlítésére a Hörmann rámpakiegyenlítők jelentik a legbiztosabb megoldást. Így a vízszintes mozgásnak köszönhetően a lehető leggyorsabb be- és kirakodás érhető el.

A hídlemez nagy csavarodó képességének köszönhetően a ki-és berakodáskor  az egyenletlen terhelést tökéletesen kiegyenlíti.

A megbízható, 2-munkahengeres hidraulika és a nyelv munkahengere  könnyen  működtethető  és  biztonságos. A rámpakiegyenlítőt egy automatikusan működő “vész-stop” szelep reteszeli, amennyiben az autó túl korán kiállna, azaz a rámpán még teher van.

A Hörmann minden rakodási szituációhoz a megfelelő rendszert ajánlja,  a hatékony be- és kirakodás elősegítésére.

Kérjen szaktanácsot, a Hörmann rakodástechnikai szakembereitől.

További információkat a mellékelt prospektusban talál.

Katalógusok és dokumentációk:

Rakodástechnika – Hörmann

MWB kerékblokkoló rendszer

Kaputömítések – Körben jól védenek

A Hörmann kaputömítések védik a rakodott árut az időjárás hatásaitól, energiát takarítanak meg, csökkentik a huzathatást, és ezzel a betegségből eredő személyi hiányzásokat. Rámpakiegyenlítővel kombinálva fölöslegessé teszik a költséges előtetőt.

A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek valamennyi  tehergépjármű méretéhez, ezért univerzálisan alkalmazhatók. A kiváló minőségű felső- és oldalponyvák, az összenyomható horganyzott keretre szerelve, stabil, rugalmas és szakadásálló szerkezetet alkotnak. A ponyvákat  és a keretelemeket könnyen szerelhető, összecsavarozható elemként készítik. Ebből adódóan  cseréjük is problémamentes és csekély költséggel jár. A speciális felhasználáshoz készülő  felfújható kaputömítések, és párnás kaputömítések teszik teljessé az átfogó termékprogramot.

További információt a mellékelt prospektusban talál.

Katalógusok és dokumentációk

Rakodástechnika – Hörmann

MWB kerékblokkoló rendszer

Előtétzsilipek – egyszerűen az épület elé kell helyezni

Az előtétzsilipek a csarnok előtt helyezkednek el.  Ennek annyiban van jelentősége, hogy így  a csarnok egészen a külső falakig hasznosítható. A  Hörmann előtétzsilip akkor különösen hasznos megoldás, ha nem engedélyeztt a rámpakiegyenlítő belső elhelyezése, vagy nincs lehetőség süllyesztésre.

A teljes előzsilip a következőkből áll: alépítmény rámpakiegyenlítővel, fal- és mennyezeti- borítás, rakodónyílás kaputömítéssel.

A hőszigetelt Hörmann ipari kapuval összeépített előtétzsilip különösen ajánlott hőmérséklet-érzékeny áruk rakodásánál.
Ezeknél a tehergépkocsik mind 90°-os szögben, mind oldalról hegyes szögben dokkolhatnak. Az előtétzsilipek szállíthatók egyesével, de sorbarendezett változatban is.

További információt a mellékelt prospektusban talál.

Katalógusok és dokumentációk

MWB kerékblokkoló rendszer

Hörmann debrecen

Rakodástechnika – Hörmann

Szalagfüggönyök – Minimális energiaveszteség

A Hörmann Flex-szalagfüggöny különösen kedvező árú nyílászáró a nagy méretű csarnoknyílások esetében.  A strapabíró PVC-csíkok zárása jól tömített, nyitáskor csak a jármű,  vagy a rakomány szélességében nyílnak fel. Így erős átmenőforgalom esetén is a minimumra redukálható a hőveszteség. A kiváló minőségű, átlátszó Flex-szalagfüggöny javítja a fényviszonyokat és csökkenti a világítási költségeket. Alkalmas élelmiszeripari vagy gyógyszeripari felhasználásra, és mélyhűtött terekhez is.

További információt a mellékelt katalógusban talál.

Lengőkapuk és szalagfüggönyök

Ez is érdekelhet!

ÚJ gyorsnyitású tolómotorok

Kedves Vásárlóink! Év elején megjelent a LIFE legújabb termékcsaládja, a DEUS gyorsnyitású tolómotorok! A termékről az elmúlt hónapokban rendkívül jó visszajelzéssel vannak ügyfeleink és szerelőink is, ezért júliusban akciós áron vásárolhatják meg DEUS4HS motor...

Hörmann gyorskapuk, redőnykapuk

Gyorskapuk – alapkivitelben FU-vezérléssel A Hörmann gyorskapuk legfontosabb jellemzői a magas anyagminőség és az üzembiztonság. Beépíthetők kül-és beltérben a közlkedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében. E széles...

Hörmann Ajtók

Alumínium házbejárati ajtó stílusos megjelenéssel és a legjobb hőszigeteléssel Az Ön bejárati ajtaja legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, legyen reprezentatív, és igazolja a  tulajdonos jó ízlését. Egy bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági...

Hörmann Kapumozgatók

Garázskapu meghajtások Élvezze otthona kényelmét és biztonságát Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka...

Hörmann Garázskapuk

  Szekcionált garázskapu – Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő Hörmann márkaminőségben Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a  garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá...

Hörmann Ipari megoldások

A szekcionált kapuk programja egyedülállóan széles A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak. A...
Systematica