ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók

PortaMatic ajtómeghajtás
június 21, 2017
Thermo65 / Thermo46 ház- és lakásbejárati ajtók
június 21, 2017

Alumínium házbejárati ajtó stílusos megjelenéssel és a legjobb hőszigeteléssel

Az Ön bejárati ajtaja legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, legyen reprezentatív, és igazolja a  tulajdonos jó ízlését. Egy bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell megfelelni és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban. A ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók az Ön kívánsága szerinti egyedi kivitelben is rendelhetők.


Minden az alumínium mellett szól!
Az alumíniumajtók sok tekintetben felülmúlják a műanyag vagy faajtókat. Előnyei a következők:

  • magas fokú hőszigetelés
  • magas fokú biztonság
  • kiváló hangszigetelés
  • nagy stabilitás
  • nincs szükség átfestésre

Az alumíniumajtók évek múltán is úgy néznek ki, mintha újak lennének, és ráadásul a legszélesebb termékpalettát kínálják Önnek műszaki felszereltség és dizájn tekintetében.

ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó
Ha Ön a házához kiváló hőszigetelést és magas biztonságot szeretne, akkor a ThermoSafe kivitelünket ajánljuk. A 73 mm vastag ajtólap és az alapkivitelhez adott 5-pontos biztonsági zár révén nemcsak energia takarítható meg, hanem betörés és zaj ellen is védett lesz otthona.

ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó
Önnek a legfontosabb a kiváló hőszigetelés és a legmagasabb fokú biztonság? Akkor a ThermoCarbon házbejárati ajtó a helyes választás, melynek UD-értéke akár 0,47 W/(m2·K) is lehet. Az ajtólap 100 mm vastag, a szárnyprofil szénszállal erősített. Ezáltal a ThermoCarbon ajtók leginkább a passzív házakhoz ideálisak! A 9 ponton záródó zárnak köszönhetően a ThermoCarbon ajtó biztonság tekintetében a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Pontosan olyan ajtó, amilyet szeretne
A Hörmann lehetőséget ad Önnek, hogy pontosan olyan ajtót választhasson, amely otthonához a lehető legjobban illik. Majdnem valamennyi ajtómotívum választható opcionálisan üvegezéssel és egyedi színbevonattal is. Oldalvilágítók és / vagy felülvilágítók szintén kaphatók.

A katalógus átfogóan informál, de természetesen a Hörmann partnerek is szívesen adnak személyre szabott Önnek.

Katalógusok & dokumentációk

 

Jó érvek a Hörmann ThermoSafe/ ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó választásához

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

Ajtólap látható szárnyprofil nélkül

A ThermoSafe és ThermoCarbon ajtók finom és nemes megjelenésűek. A látványos, belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, kívül-belül teljesen síkszerű ajtólap a legmagasabb igényeket is kielégíti. Belső megjelenése leginkább otthonának lakótéri belső ajtóival harmonizál.

Csúcs hőszigetelés

Csúcs hőszigetelés

Csúcs hőszigetelés

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók új generációt jelentenek a kiváló hőszigetelésű ajtók területén. A kimagasló szigetelési értéket biztosító, 3-rétegű hővédő üvegezéssel ellátott ThermoSafe ajtó teljesíti a alacsony energiájú házakkal szemben támasztott követelményeket. A ThermoCarbon házbejárati ajtók még tovább mennek: a 100 mm vastag, a tokkal egy síkot alkotó ajtólapnak, a karbon- és üvegszálas hőgátnak, az alapkivitel részeként adott 3- ill. 4-rétegű hővédő üvegezésnek és a 3-rétegű tömítettségnek köszönhetően ezek az ajtók a hőszigetelésből a maximumot nyújtják a passzív házak számára.

ThermoSafe
UD-értéke akár 0,8 W/ (m²·K)*

ThermoCarbon
UD-értéke akár 0,47 W/ (m²·K)*

* Ajtóméret: 1250 × 2200 mm (Az UD-érték függ az ajtó méretétől)

Betörésgátló reteszelés

Betörésgátló reteszelés

Betörésgátló reteszelés

Az új ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtóink új mércéket állítottak fel a biztonság területén. Az összes ajtó alapkivitelben többpontos reteszeléssel van felszerelve. Emellett az ajtó pántoldala is jobban védett a kiemelés ellen.

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók, oldal- és felülvilágítók opcionálisan kaphatók betörésgátló RC kivitelben is, mely Önnek és családjának még nagyobb biztonságot nyújthat.

Biztonságos üvegezés

Biztonságos üvegezés

Biztonságos üvegezés

A baleset-megelőzés és a betörésgátlás előbbre való: ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók a megjelenéssel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb igényeket is kielégítik. A hőszigetelt üveg külső és belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot. Egy esetleges töréskor az üvegszilánkok egyben maradnak a belső oldali fóliához tapadva, így azok semmilyen sérülést sem okoznak. Ezen túlmenően a VSG betét nagyfokú betörésgátlást biztosít, mert megnehezíti az ajtón való benyúlást. A fokozottan szigetelt, hőhídmentes éltömítés (meleg él) igen jó hőszigetelést nyújt, ez valós energia-megtakarítást és a nyugodt mindennapokhoz magas hanggátlást biztosít.