Thermo65 / Thermo46 ház- és lakásbejárati ajtók

ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók
június 21, 2017
Ipari kapuk
június 21, 2017

Bejárati ajtók a kiváló Hörmann márkaminőségben

A Hörmann Thermo65 / Thermo46 acél ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Ezekhez a kedvező árú ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a bejárati ajtókról, de természetesen a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.

 

Katalógusok & dokumentációk

 

Jó érvek a Hörmann Thermo65 / Thermo46 bejárati ajtók mellett

Minőségi termékek Németországból

A bejárati ajtó szerkezetét maga a Hörmann cég fejleszti és gyártja. Magasan képzett munkatársaink intenzíven dolgoznak az új termékeken, az állandó továbbfejlesztéseken és a részletek javításán. Így jönnek létre szabadalmak és egyedülálló termékek a piacon. Valós működtetést utánzó hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét.

Generációk bejárati ajtója

Termékeink kitűnnek a kompromisszumok nélküli minőségbiztosításukkal. Ezért Ön a Hörmann-nál 5 év jótállást* kap a Thermo65 / Thermo46 ház- és lakásbejárati ajtókra.

 

* A részletes jótállási feltételeket az alábbi internetoldalon találja: www.hormann.hu

Szem előtt tartjuk a jövőt

A Hörmann jó példával szeretne elöl járni. Ezért 2013. óta az energiaszükségletének 40 %-át zöldáramból fedezi, s ezt az arányt folyamatosan bővíteni fogja. Emellett egy tanúsított, intelligens energiagazdálkodási rendszer bevezetésének köszönhetően évente több tonna CO2-t takarít meg. Továbbá a Hörmann nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei a tartós építést szolgálják. Tudjon meg többet a Hörmann környezetvédelmi tevékenységeiről a „Zölden gondolkodunk” brosúrából.

Ajtólap látható szárnyprofil nélkü

Gyönyörű és nemes bejárat Thermo46 és Thermo65 ajtókkal – teljesen mindegy, hogy fő- vagy mellékbejáratról van-e szó. A látványos, belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, kívül-belül teljesen síkszerű ajtólap a legmagasabb igényeket is kielégíti. Belső megjelenése tökéletesen harmonizál a lakótéri belső ajtókkal.

Nagyfokú hőszigetelés

Hohe Wärmedämmung

A Thermo46 bejárati ajtók az akár 1,1 W/(m²·K)* UD-értékükkel jó hőszigetelést biztosítanak az Ön otthonának. A Thermo65 házbejárati ajtók az akár 0,87 W/(m²·K)* UD-értékükkel még jobb hőszigetelést nyújtanak. Ezzel Ön fenntartható módon energiát takarít meg és kíméli a környezetet.

* Az ajtómérettől függően. Megadott értékek 1230 × 2180 keretkülmérethez (RAM)

Betörésgátló reteszelés

Einbruchhemmende Verriegelung

Otthonában biztonságban kell tudnia saját magát és családját. Ezért a Thermo65 / Thermo46 ajtóink alapkivitelben többpontos reteszeléssel vannak felszerelve. A pántoldal három biztonsági csappal van biztosítva. A Thermo65 ajtóknál a pántoldal egy végigfutó biztonsági léccel van biztosítva. Így a pántoldal egy lehetséges kiemelés ellen jobban védve van.

Biztonsági pluszként sok Thermo46 ajtómotívum és az összes Thermo65 házbejárati ajtó (még az oldal- és felülvilágítóval rendelkezők is) opcióban rendelhető RC 2 betörésgátló biztonsági felszereltséggel.

Biztonságos üvegezés

Baleset és betörés szempontjából a Hörmann ajtók megfelelnek a legmagasabb igényeknek. A hőszigetelt üveg belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot. Egy esetleges üvegtöréskor az üvegszilánkok a belső fóliára tapadva maradnak, ezáltal kizárt a szilánkok általi sérülésveszély.
Ezen túlmenően a VSG betét nagyfokú betörésgátlást biztosít, mert megnehezíti az ajtón való benyúlást.