Udvari kapu-meghajtások
június 21, 2017
ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók
június 21, 2017

Az akadálymentes és kényelmes otthonért

A Hörmann PortaMatic ajtónyitóval egyszerűen, kéziadó vagy nyomógomb segítségével, automata módon nyithatja és csukhatja a fa és acél beltéri ajtókat. Ha Ön mozgáskorlátozott vagy egyszerűen több kényelemre vágyik – ez a technika könnyebbé teszi a mindennapjait. A ProMatic ajtószárny-meghajtás alkalmas mind magán, mind nyilvános területre telepített ajtókhoz ráadásul számos figyelemre méltó funkciója és beállítási lehetősége mellett az áramfogyasztása is minimális. A PortaMatic ezen kívül akár 25%-kal kedvezőbb árú mint a hasonló ajtómeghajtások.

 

Katalógusok & dokumentációk

 

Erős érvek a Hörmann PortaMatic ajtómeghajtások mellett

Biztonságos ajtóműködtetés

A biztonság és a kényelem elválaszthatatlan együttes a Hörmann-nál. A PortaMatic meghajtás az ajtókat lágy indítás és lassított stop funkcióval nyitja és csukja, ezáltal nagyon halk. Az ajtómozgatásokhoz csak igen csekély erő szükséges, és ez nagyfokú biztonságot jelent. Már az ajtó könnyű érintése is azonnal megállítja a mozgást.

Innovatív rádiós rendszer

Mi még ott is továbbgondoljuk a dolgokat, ahol mások már rég abbahagyták. Az innovatív BiSecur rádiós rendszerünkkel Ön biztonságosan, kéziadóval vagy rádiós belső nyomógombbal működtetheti a meghajtást, ráadásul le is kérdezheti, hogy az ajtó nyitva vagy csukva van-e*. Így Önnek nem kell végigfutnia az egész házon, hogy leellenőrizze a beltéri ajtókat. És mivel mi mindig szem előtt tartjuk a kényelmet, a kéziadóval vagy a rádiós belső nyomógombbal Ön nemcsak az ajtókat tudja nyitni és csukni, hanem az integrált LED-világítást is működtetheti.

*HS 5 BS kéziadóval vagy FIT 5 BS rádiós belső nyomógombbal

Egyszerű szerelés, egyszerű csatlakoztatás

A PortaMatic garantáltan megkönnyíti az Ön életét. Már a szerelés is nagyon egyszerű. A meghajtást az ajtó fölé vagy a tokra kell rögzíteni. A csúszósínt egyszerűen az ajtólapra lehet ragasztani, szükség esetén pedig nyomtalanul eltávolítható. Ez különösen bérelt lakások vagy sík üvegajtók esetén előnyös. A PortaMatic csatlakoztatása egész egyszerűen egy dugaszos aljzathoz történik. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentes legyen, a meghajtásainkat 3 m hosszú vezetékkel szállítjuk. Természetesen a Hörmann szakkereskedő is szakszerűen felszerelheti Önnek a meghajtást.

Optikai és akusztikai komfortfunkciók

Úgy gondoljuk, hogy a nagyobb kényelem és a nagyobb biztonság teszi láthatóvá a különbséget. Emiatt a PortaMatic ajtómeghajtást néhány kiegészítő funkcióval láttuk el. Így egy hangjelzés és egy integrált LED-világítás jelzi Önnek az ajtó nyitását és csukását még az ajtómozgás előtt. A világítás elsősorban a sötétben és a rosszul megvilágított bejáratnál nyújt biztonságot az ajtó teljes áthaladási tartományában.