Ipari kapuk
június 21, 2017
Redőnykapuk
június 21, 2017

Gyorskapuk – alapkivitelben FU-vezérléssel

A Hörmann gyorskapuk legfontosabb jellemzői a magas anyagminőség és az üzembiztonság. Beépíthetők kül-és beltérben a közlkedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében.

E széles program magában foglalja a függőlegesen vagy vízszintesen nyíló rugalmas kapulappal rendelkező átlátszó kapukat, akár szekcionált-vagy redőnykapuval kombinálva is, valamint az erőteljes és masszív, könnyen szervizelhető, sík felületű, alumínium profilból gyártott spriálkapukat is.

További információt a mellékelt prospektusban, valamint a beépítési adatokban talál.

Katalógusok & dokumentációk

 

Jó érvek a Hörmann Gyorskapukhoz

Praktikus megoldások

Praktikus megoldások

Érintkezésmentes biztonság

A tokba integrált biztonsági fényrács a kapulap zárási síkját ellenőrzi 2500 mm-es magasságig. További, a kapura rászerelendő installáció ezért fölösleges (pl. záróélvédelem vagy fénysorompó). Profitáljon e magas biztonságból és a különösen könnyen szerelhető és karbantartható gyorskapuból.

Optimalizált üzemi folyamatok

Optimalizált üzemi folyamatok

Alapkivitelben hosszú élettartam és nagyfokú gazdaságosság

A szériában adott frekvenciaváltós vezérlés tehermentesíti a teljes kapumechanikát és garantálja a szinte kopásmentes, halk kapufutást. A nagy nyitási és zárási sebességnek köszönhetően a üzemi folyamatok optimalizálhatók, a hőveszteség csökkenthető. A lágy indításnak és fékezésnek köszönhetően ráadásul az egész kapumechanika tehermentesítődik, és így a kapu élettartama a sokszorosára nő.

Tartósan tiszta átláthatóság

Tartósan tiszta átláthatóság

Egyenletesen kihabosított acéllamellák

A tűzi horganyzott, PU-keményhab betéttel ellátott duplafalú lamelláknak különösen jó a hőszigetelési értéke. A kapu UD-értéke 1,95 W/ (m²·K)*. A kapukat szériában fehéralumínium (RAL 9006) színben szállítjuk. A külső oldalon feltűnik a finom vonalazású Micrograin felület, a lamellák belső oldala stukkómintás.

* 25 m²-es kapufelületnél

Opcionális üvegezések

A 26 mm-es DURATEC dupla üvegezés a legmagasabb karcállóságot és jó hőszigetelési értékeket biztosít. Az E6 / EV 1 natúrszínű alumíniumosztók tagolják az üvegezést és stabilizálják a köztes elemeket. Kívánságra, a még jobb hőszigetelés érdekében, akár 3-rétegű üvegezés is szállítható.

Hatékony hőszigetelés ÚJ

Hatékony hőszigetelés ÚJ

Megnövelt hőszigetelés ThermoFrame kerettel

Az opcionális ThermoFrame keret elválasztja a tokot a falazattól. A termikus elválasztás, a kiegészítő tömítésekkel együtt, akár 15 %-kal javítja hőszigetelést és optimális korrózióvédelmet nyújt az oldaltokoknak. A ThermoFrame keret egyszerűen és gyorsan szerelhető.